• Kategorija objave:Događanja

U subotu, 23. ožujka, od 10 do 16 sati na Filozofskom fakultetu održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetitelji će imati priliku čuti predstavljanja studijskih programa, upoznati studente i profesore s naših Odsjeka i dobiti sve informacije koje ih zanimaju. Dan otvorenih vrata jedinstvena je prilika da istražite i saznate sve što Filozofski fakultet nudi, posebno u ovoj godini u kojoj slavimo 150. obljetnicu postojanja!

Knjižnica je za Dan otvorenih vrata pripremila još neke zanimljive aktivnosti!

Ove godine Knjižnica slavi 15. godišnjicu preseljenja u novu zgradu i u suradnji sa studentima organizirali smo akciju naziva Posudi studenta/icu i saznaj sve što te zanima o knjižnici i studiranju.

Od 10-16 sati u prizemlju Knjižnice moći ćete razgovarati s našim studentima i studenticama i dobiti zanimljive informacije o tome što vas očekuje upišete li Filozofski fakultet, ali iz jedne neposredne i neformalne perspektive.

. Osim toga, bit će organizirani i vođeni obilasci Knjižnice svakih sat vremena u razdoblju od 10.30 do 14.30. Točka sastanka bit će ispred ulaza u Knjižnicu gdje ćete s našim kolegicama i kolegama moći upoznati prostor i čuti zanimljivosti o knjižnici i knjižničnim uslugama.

Knjižnica je taj dan otvorena za korisnike i posudbu (prizemlje) u uobičajenom radnom vremenu od 9-14 sati. Tijekom predviđenih aktivnosti očekuje se povećana razina buke.

U suradnji s Odsjekom za informacijske i komunikacijske znanosti bit će dostupna i informativna digitalna igra kroz koju ćete moći upoznati povijest Filozofskog fakulteta te pronalaziti skriveno blago u Knjižnici.

Veselimo se susretu i druženjima!

Vaša Knjižnica FF-a