COVID-19 - usluge Knjižnice

U potresu koji je pogodio Zagreb u nedjelju 22.3.2020. naša je Knjižnica pretrpjela oštećenja, koja srećom nisu strukturna - statičari su je pregledali i dali zeleno svjetlo.

No, i dalje Knjižnica zbog manjih oštećenja i srušenih polica nije u funkciji. Trenutno radimo na tome da se reorganiziramo i da vidimo koje sve usluge možemo i dalje osigurati, a da su sigurnost i zdravlje naših knjižničara na prvome mjestu. Novosti ćemo pravovremeno objavljivati. Do tada vas molimo za dodatno strpljenje i razumijevanje. Ostanimo doma, ostanimo zdravi!

 

Na ovoj stranici moći ćete naći informacije o korištenju građe i usluga Knjižnice za vrijeme pandemije bolesti COVID-19 te nakon potresa. Na lijevom izborniku možete naći usluge koje je moguće koristiti.

S obzirom na očuvanje sigurnosti i zdravlja korisnika i djelatnika Knjižnice, Knjižnica će do obustave odluke biti zatvorena za korisnike.

Trudit ćemo se odgovoriti na ove izazove i podržati online nastavu i znanstveni rad na najbolji mogući način. No, i mi se nalazimo na "novom terenu" jer će većina djelatnika raditi od kuće.

Stoga vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na knjiznica@ffzg.hr

Ostanimo doma, ostanimo zdravi!