Poziv za prijavu izlaganja za konferenciju NSK o sistemskome knjižničarstvu u sklopu 3. konferencije korisnika Integriranoga knjižničnog sustava NSK

User: dmucnjak
Date: 17.09.2018 5:13 am
Views: 729
Rating: 1    Rate [
|
]

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu organizira konferenciju Sistemsko knjižničarstvo: knjižnični informacijski sustavi i formati: prema postMARC okruženju, koja će se, uz novčanu potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, održati 3. i 4. prosinca 2018. godine, i to u sklopu redovite godišnje otvorene konferencije korisnika Integriranoga knjižničnog sustava Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu te knjižnica iz sustava znanosti i visokoga obrazovanja.

Službeni jezik Konferencije je hrvatski, a izlaganja, predstavljanja i radionice mogu biti održani i na engleskome jeziku. Prijavljuju se izlaganja (15 min, uz predviđeno dodatno vrijeme za raspravu), radionice (30 min), predstavljanja programa i usluga (10 min) te posterska izlaganja (5 min). Sažetke izlaganja ili drugih oblika sudjelovanja u programu Konferencije potrebno je sastaviti prema strukturiranome predlošku te poslati do 5. listopada 2018. godine preko mrežno dostupnoga sustava prijave. Nakon provedbe neovisna recenzentskog postupka autori će o ishodu prijave sažetaka biti obaviješteni do 15. listopada 2018. godine.

Cjeloviti radovi s održanoga programa Konferencije poslani do kraja ožujka 2019. godine bit će objavljeni pod licencijom Creative Commons u otvorenome pristupu na mrežnim stranicama Konferencije.

Replies

Nested
PreviousBackNext